Lidköping

13 Jun

Sommaren 2010 var också en sommar då jag var på husvagnssemester med mina föräldrar. Ett av stoppen var Lidköping.  Biblioteket i Lidköping ligger mitt inne i ett köpcentrum. Innan jag såg ingången till själva biblioteket trodde jag att jag hade gått fel. Själva biblioteket var modernt och fint.

Förutom böcker och tidningar kan man även låna musik, film och tv-spel. På Lidköpings bibliotek finns även något som heter ”Club Lidnet Senior” som är till för att stötta 55 +are i användning av datorer och internet.

Personalen på biblioteket bloggar. Mötesplats = bibliotek heter bloggen.

Kortet

Byggnaden på bibliotekskortet är ett kort på det gamla rådhuset i Lidköping.  Det är en intressant byggnad. Kortet har lokal anknytning och det finns ingen onödig text på kortet. Möjligtvis hade Lidköpings kommunvapen kunnat få en plats men samtidigt tycker jag om det rena intrycket som kortet ger. Egentligen finns det inget att anmärka på men jag saknar något i själv fotot för att känna att kunna placera det bland mina favoritkort. Vad vet jag inte riktigt.

Lidköpings bibliotekskort

Biblioteket i Lidköping
Annonser

Ett svar to “Lidköping”

  1. Elizabet Westerlund 13 juni, 2011 den 07:32 #

    Jag är för givmild men jag tycker en femma. Snyggt komponerat foto med välbalanserad text och snyggt teckensnitt. Tror inte att de hade kunnat tillföra nåt som skulle göra det bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: